Room Service

Serviciul Room Service este disponibil între orele 06:00-24:00. Meniul special cu preparatele disponibile în serviciul Room Service poate fi găsit în camere. La cererea clienților noștri, micul dejun poate fi servit și în cameră. Serviciul Room Service poate fi solicitat prin intermediul telefonului din camera de hotel, apelând recepția hotelului la tasta 0.

Parcare Gratuită

Confortul deplin al oaspeților noștri reprezintă întotdeauna prioritatea noastră! Prahova Plaza Hotel asigură parcarea gratuită pentru toți oaspeții hotelului, în limita locurilor disponibile.

Internet Gratuit

În întreg hotelul este disponibilă o rețea wireless de mare viteză, ce asigură oaspeților accesul permanent la Internet. În camere există și o conexiune Internet de mare viteză, prin cablu, ce poate atinge viteza de 1 Gbps. Hotelul nostru este conectat la internet prin fibră optică, iar conexiunea este asigurată de către cel mai mare operator din tară. Ploiești este primul oraș din Europa din punctul de vedere al vitezei pe Internet, iar acest lucru se reflectă și în calitatea conexiunilor din cadrul hotelului nostru.

Spălătorie

Oaspeții noștri pot beneficia de servicii profesionale de spălătorie și curățătorie haine, folosind metode și utilaje moderne, cu personal profesionist. Articolele vestimentare primite pană în ora 10:00AM vor fi curățate și livrate în aceeași zi. Articolele vestimentare primite după ora 10:00AM vor fi curățate în ziua curentă și livrate în ziua următoare. Pentru cazurile urgente, avem serviciul Express.Sunați la recepție, iar personalul hotelului va veni și va ridica hainele pentru spălătorie în maxim 10 minute. Utilizarea serviciului Express se taxează suplimentar.

Restaurante

Fie că sunteţi la o întâlnire de afaceri, fie doriţi o masă cu prietenii sau o cină romantică în locaţii deosebite, restaurantele noastre cu personalitate, mâncăruri ispititoare şi ambianţă unică vă vor satisface cele mai exigente gusturi.

Transfer aeroport

Pentru confortul și siguranța clienților noștri, oferim servicii de preluare de la aeroport și transfer la aeroport, la cerere. Vă garantăm că transportul va fi unul sigur, confortabil, în timp util și discret. Șoferii companiei sunt atent selecționați și testați, specializați pe sistemul de protocol, capabili să satisfacă cerințele celor mai exigenți clienți. Tariful pentru serviciul de transfer la/de la aeroport este de 40 euro/persoană/one way.
keyboard_arrow_up