Conferințe la Prahova Plaza Hotel

Datorită spaţiilor generoase şi a dotărilor sale, Prahova Plaza Hotel organizează într-o atmosferă distinctă şi condiţii deosebite conferinţe, seminarii, traning-uri, cursuri, recepţii, cocktail-uri, întâlniri de afaceri, prezentări/lansări de produse sau servicii.
Sălile de conferinţe dispun de întreaga gamă de echipamente necesare desfăşurării evenimentelor dumneavoastră în cele mai bune condiții.
În cadrul sălilor noastre de conferințe putem organiza evenimente pentru grupuri între 10 și 450 persoane.
Sălile de conferinţe dispun de videoproiectoare, ecrane de proiecţie medii/gigant, flipcharts, acces la internet wireless de mare viteză, aer condiţionat, instalatie de sonorizare/lumini (la cerere), astfel încât orice eveniment desfăşurat la noi se va bucura de un real succes şi aprecierea participanţilor.
Pentru participanții la evenimentul dumneavoastră putem asigura la cerere welcome coffee, coffee break, mic dejun, prânz sau cină.
Reprezentanții departamentului Events vă stau la dispoziţie pentru planificarea oricărui eveniment până la cele mai mici detalii. Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactați.

Blue I

Cea mai populară sală de conferințe din Prahova Plaza Hotel, potrivită pentru orice tip de setup și dotată cu toate cele necesare desfășurării oricărui eveniment, la cele mai înalte standarde de calitate!

Blue II

Sala perfectă pentru orice tip de eveniment, cu o suprafață de 262 m2 și o capacitate de până la 200 de locuri, este sala perfectă pentru orice tip de eveniment corporate. Sala dispune de dotări multimedia de ultimă generație.

Sălile noastre de conferință dispun de:

  • Videoproiectoare
  • Ecrane de proiecţie medii
  • Ecrane de proiecție gigant
  • Flipcharts
  • Acces gratuit la internet wireless/wired de mare viteză
  • Aer condiţionat
  • Instalatie de sonorizare (la cerere)
keyboard_arrow_up